BEHANDLINGAR

Vägen tillbaka från en skada eller annat besvär kräver ofta hjälp. Dels för att ta bort eventuell smärta och för att stärka upp kroppen igen då vi tyvärr kan dra på oss ytterligare besvär på grund av kompensationsbeteende (t ex att halta). Dels för att ge de bästa förutsättningarna för att förhindra återuppkomst av samma sorts besvär igen.

Alla behandlingar läggs upp efter just din kropps behov och och dina önskemål. Är du osäker på vad för typ av hjälp din kropp behöver kan du boka en konsultation.

Kiropraktik
Kiropraktik

En skonsam, säker och effektiv metod mot akuta och kroniska smärttillstånd. Metoden innehåller diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av smärttillstånd i kroppen. Exempel på behandlingsområden är rygg-, nack-, led- och muskelbesvär samt idrottsskador.

Massage
Massage

En behandlingsmetod som hjälper mot smärta och stelhet då det släpps på spänningar i muskler och bindväv samt ökar blodcirkulationen. Andra positiva effekter är t ex ökad oxytocinfrisättning som reducerar stresskänslor och förbättrar sömnens kvalitét.

Leg. kiropraktor och massageterapeut

Margrét är utbildad kiropraktor vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm.
Hon är även utbildad massageterapeut med vidareutbildning inom idrottsmedicin, rehab och kinesiology.

Intresset för träning och hälsa har alltid funnits där och hon har över i 10 år tränat både konståkning och dans. Utöver detta har hon stor erfarenhet inom olika idrotter (exempelvis hockey och CrossFit), både som coach och kiropraktor.

MP Kiropraktik