ETT UPPLÄGG
ENBART FÖR DIG

Lite hjälp på traven mot ditt mål

Vill du ha hjälp att få struktur i din träning eller har du något specifikt mål du vill uppnå?
Jag (Amandus Leskinen) erbjuder personliga träningsupplägg där jag ett träningsschema anpassat för just dig och dina förutsättningar.

Dessa går sedan att antingen kombinera med våra klasser eller köra som din primära träning. Programmen byggs efter dina möjligheter till antalet träningstillfällen i veckan och tillgång till utrustning.

Många behöver hjälp med att strukturera sin träning samt att lägga upp ett hållbart program, som passar till just de mål som satts. Oavsett vad just ditt mål är – om du är elitidrottare i en specifik idrott och vill använda detta som komplement, har tävlingsambitioner inom CrossFit eller bara vill skapa en hållbar och balanserad hälsa – tar jag mig gärna an dig och ser till att du kommer närmre de resultat som kan vara svåra att nå sig på egen hand.

Vi börjar alltid med en utvärdering där vi tillsammans går vi igenom din nuvarande situation samt var du vill komma. Här vill vi veta saker som:

Ju ärligare svar vi får fram samt ju bättre kommunikation vi har genom träningspassen desto bättre kommer programmeringen hjälpa dig.

INTRESSEANMÄLAN


Du kan köpa träningsupplägg oavsett om du är medlem eller ej. Du kan däremot bara träna med ditt upplägg i våra lokaler om du är medlem och redan har eller ansöker om passerkort.


INTRESSEANMÄLAN


Du kan köpa träningsupplägg oavsett om du är medlem eller ej.
Du kan däremot bara träna med ditt upplägg i våra lokaler om du är medlem och redan har eller ansöker om passerkort.VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm