VÄLJ PROGRAM
EFTER DIN MÅLBILD

ALLT PASSAR INTE ALLA

Här under hittar du lite kortfattad info om våra olika träningsprogram. Glöm inte att klicka dig vidare för att läsa mer samt för att kunna skicka in intresseanmälan.

I våra personliga träningsprogram kan du känna dig trygg i att dina behov, mål och förutsättningar tas hänsyn till.

Du behöver absolut använda huvudet ibland men det mesta är serverat på ett silverfat åt dig. Nu ska vi ju inte glömma bort att du själv står för slitet, lyftandet av vikter och svettandet, men det vi menar är att du kan gå till träningen, läsa vad som står, utföra dagens pass och känna dig trygg i att du gjort tillräckligt för dagen.

Läs mer . . .

I vårt tävlingsupplägg följer du och flera andra personer samma program där tanken är att bygga en stabil grund med bästa förutsättningarna för att ta steget från att ”bara” träna till att entra tävlingsarenorna.

I och med att det är ett program utformat för flera personer krävs det lite mer av dig här. Du måste själv kunna läsa av din kropp, visa den hänsyn, anpassa vikter efter din nivå och dagsform. Vi kommer lära dig att förstå att träningens olika delar och perioder har olika syften samt vad det innebär, men det ligger på dig att försöka efterleva det vi menar i programmet. Vi vill inte med detta skrämma dig utan mer få dig att förstå att det krävs större dedikation att köra detta program och är du villig att lägga ner tid på detta kommer du se enorm utveckling.

Läs mer . . .

VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm