Låt inte smärta
begränsa dig

MASSAGE

Massage är en behandlingsmetod som hjälper mot smärta och stelhet men även som förebyggande prehab för att i stor mån undvika att hamna i läget där vi upplever problem som värk. Vi släpper på spänningar i muskler och bindväv samt ökar blodcirkulationen. Andra positiva effekter är t ex ökad oxytocinfrisättning som reducerar stresskänslor och förbättrar sömnens kvalitét.

Vi erbjuder en helhetssyn på mental och fysisk hälsa utifrån traditionell kinesisk medicin där energimeridianer fungerar som en inre länk mellan kropp och själ. Behandlingen är individuellt anpassad och motverkar olika slags värk och stressrelaterade obalanser.

Jessie erbjuder friskvårdsmassage inklusive akupressur. Under din behandling guidas du till att hitta grundorsaken till din smärta och värk på ett djupare plan samt ges värdefulla och praktiska tips för egenvård på lång sikt. Alla behandlingar läggs upp efter just din kropps behov och dina önskemål. Är du osäker på vad för typ av hjälp din kropp behöver kand u konsultera med Jessie.

Behandlingen är 45 min och kostar 850 kr. Betalning sker med kort i samband med ditt besök.

Som medlem på CrossFit Norrort har du 15 % rabatt på dina behandlingar.
Det finns även klippkort på 5 ggr (3995 kr) alternativt 10 ggr (7650 kr) att köpa på plats. Även dessa är reducerade priser på för våra medlemmar.

Lång och gedigen erfarenhet

Jessie föddes i Kina och har växt upp i en familj starkt influerad av traditionell kinesisk medicin. Under sin tid på universitetet i Peking började hon studera kinesisk medicin ytterligare samtidigt som hon utövade Qigong & Taichi med ett antal kända mästare.

Genom sina omfattande arbetserfarenheter utomlands blev Jessie mer intresserad av konsten att må bra i vårt snabba moderna liv. Under hennes år då hon arbetade som livscoach publicerade hon därför flera böcker om holistiskt välbefinnande och personlig tillväxt.

Efter att ha arbetat på olika gym och spahotell i Stockholm, är Jessie nu äntligen tillgänglig för oss regelbundet och delar med sig av sin kunskap och förståelse av Taos uråldriga visdom där Yin-Yang balans är nyckeln till naturligt energiflöde (’Qi’ på kinesiska) vilket leder till fysisk och känslomässig styrka och harmoni.

Jessie är är utbildad massageterapeut vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm.
Hon är även utbildad massageterapeut med vidareutbildning inom idrottsmedicin, rehab och kinesiologi.

Intresset för träning och hälsa har alltid funnits där och hon i över i 10 år tränat både konståkning och dans. Utöver detta har hon stor erfarenhet inom olika idrotter (exempelvis hockey och CrossFit), både som coach och kiropraktor.

VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm