prova direkt på ett pass eller boka dig på en

EST. 2011

Vi har hängt med länge och vi har fortfarande samma brinnande intresse
– CrossFit Norrort är en av de första registrerade affiliates i Sverige.

Du hittar oss i Häggvikshandelsplats centralt i Sollentuna norr om Stockholm, bara några få minuters promenad från både bussar och pendeltåg och direkt vid motorvägsavfarten Häggvik.

Vi har för avsikt att vara en box med hög kvalitet gällande både den utrustning vi använder, den miljö vi tränar i samt den coachning vi levererar.

CrossFit Norrort har sedan starten 2011 drivits av personer med brinnande intresse för träning och framförallt även med stor välvilja för medlemmarna. Sedan 2015 drivs Norrort av Maria Svensson, Amandus Leskinen, Ivan Pino och Tim Lindgren. Vi har alla varit en del av norrortsfamiljen i ett flertal år och håller boxen varmt om hjärtat.

Här kommer du mötas av en familjär atmosfär där alla med ödmjuk attityd är välkomna – oavsett ålder, kön eller nuvarande fysisk form. Detta håller vi hårt i och tror är en stor del i våra medlemmars och boxens framgång samt den enormt härliga gemenskapen hos oss. Alla är trevliga, hjälpsamma och peppar varandra på ett sätt som sällan syns inom någon annan idrott.

Våra coacher kommer se till att du får en rolig, motiverande och utvecklande träning som verkligen ger resultat – både på insidan och utsidan.

CROSSFIT GER

RESULTAT
PÅ KORT TID

Oavsett vad ditt mål är – att bli starkare, gå ned i vikt, få bättre kondition, hålla kroppen hel och må bra eller önskar börja tävla – kommer du snabbt se att det faktiskt händer något när du får en kontinuitet i denna träningsform.

Den höga intensitet vi tränar med är relativ till den fysiska nivå du befinner dig på. Promenader i all ära, men det är i den här zonen du får riktigt goda resultat av din träning. Du kommer att höja din kondition och styrka till nya höjder, vilket bäddar för ett långt liv med hög livskvalitet.

Passen vi erbjuder kan varieras i all oändlighet. Detta gör att det aldrig blir enformigt att träna med oss. Dessutom utsätts kroppen hela tiden för nya utmaningar, vilket ger oss en fysik som är väldigt allround och som gör oss förberedda för livets utmaningar.

Vi coacher kommer ge dig utmanande och utvecklande träning oberoende av om du är motionär eller elit.

Hälsningar, Norrorts Coacher

HUR TRÄNAR VI?

CrossFit tränas ofta i grupp och att tillsammans utsättas för fysiska och psykiska prövningar skapar en speciell gemenskap och sammanhållning. Denna gemenskap ser du inte bara i din egna box utan även om du besöker tävlingar runt om i världen eller är på resande fot och hälsar på för ett träningspass i en annan box. Du kommer med alla säkerhet snabbt känna tillhörighet hos oss och hitta en hel del nya vänner då boxen är en plats där likasinnade samlas och umgås.

Träningen sker med diverse olika föremål såsom skivstång, hantlar, kettle bells, räcke, rep för klättring, hopprep, romerska ringar, medicinbollar och många andra enkla redskap. Allt anpassas efter din dagsform, eventuella skador och vad du vill ha ut av dagens träning. Vi har små grupper just för att du ska bli sedd och få det du behöver.

CrossFit är inte ett exakt program eller schema, utan snarare principer som träningen baseras på. Vår strävan att bli så allsidiga som möjligt med lika stor förmåga i var och en av följande fysiska färdigheter:

ÖPPETTIDER
KONTAKTA OSS
HITTA HIT

MAILA OSS GÄRNA

VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm