prova direkt på ett pass eller boka dig på en

a place to raise the bar and your spirit

VÅRA TJÄNSTER

GRUPPklasser

Coachledda pass med få deltagare för att all träning ska kunna individanpassas. Målet är att alla atleter ska hinna bli sedda och få ut maximalt av sin egen träning, oavsett fysisk nivå.

träningsprogram

Vill du ha hjälp att få struktur i din träning eller har du något specifikt mål du vill uppnå? Med ett personligt träningsupplägg kan du känna dig trygg i att du gör det som är bra för just dig.

PERSONLIG TRÄNING

Även om vi alltid individanpassar träningen på klasserna så kan en personlig tränare vara just det du önskar eller behöver där du och enbart du i fokus. Vi lägger här tillsammans upp träningen efter dina mål.

BARNTRÄNING

Barn behöver lära sig att det är roligt att röra på sig för att ges bra förutsättningar för ett hälsosamt liv. Fysisk aktivitet skapar möjligheter till glädje och positivt socialt samspel utöver att ge bättre fysisk hälsa.

FÖRETAGSTRÄNING

Friskare personal och färre sjukskrivningar, hälsoutmaningar och roligt häng med kollegorna... enstaka pass eller klumpvis. Släpp skrivbordet en stund för att sen komma tillbaka med mer energi och glädje.

VÄLKOMMEN

Engelbrekts väg 17, 2 Tr 
Dörren längst ner på Mekonomens parkering.

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm