100 % fokus
på dig och bara dig

EN COACH FÖR DIG SJÄLV

Känner du att du vill ta din träning till ännu en nivå eller är du en person som är mer bekväm med träning utanför gruppklasserna men ändå vill ha/behöver någon som styr upp och ser till att man gör rätt och kör på kanske några PT-tillfällen är aktuellt. Med personlig träning kan du få motivation att nå det välbefinnande som du önskar.

Vi hjälper gärna dig att försöka nå ditt du önskar, oavsett om det gäller att öka din rörlighet, förbättra din kondition och styrka, öka din förbränning eller kanske uppnå ett specifikt idrottsmål. Målet är upp till dig men vi hjälper dig att bryta ner det i rimliga steg. Vi guidar dig till en säker och målinriktad träning.

Steg 1 är att boka in ett möte där du får berätta lite mer om dig själv och vad du vill uppnå.

Det går självklart att köra pt-tillfällen parallellt med vanliga gruppklasserna och du behöver inte vara medlem hos oss för att kunna boka personlig träning.

PRIS

1 timme – 750 kr
10 timmar – 7 200 kr
20 timmar – 14 000 kr
30 timmar – 20 250 kr

BOKA EN PERSONLIG TRÄNARE


Det du väljer här är inte ristat i sten, inget du binder dig till, utan ger oss bara en uppskattning av vad din önskan är.


BOKA EN PERSONLIG TRÄNARE


Det du väljer här är inte ristat i sten, inget du binder dig till, utan ger oss bara en uppskattning av vad din önskan är.

VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm