ETT UPPLÄGG
ENBART FÖR DIG

Vi tar dig mot ditt mål

Vill du ha hjälp att få struktur i din träning eller har du något specifikt mål du vill uppnå?
Jag (Amandus Leskinen) erbjuder personliga träningsupplägg där jag skapar ett träningsschema anpassat för just dig och dina förutsättningar.

Dessa går sedan att antingen kombinera med våra klasser eller köra som din primära träning. Programmen byggs efter dina möjligheter till antalet träningstillfällen i veckan och tillgång till utrustning och kostar 1000 kr per månad.

Många behöver hjälp med att strukturera sin träning samt att lägga upp ett hållbart program, som passar till just de mål som satts. Oavsett vad just ditt mål är – om du är elitidrottare i en specifik idrott och vill använda detta som komplement, har tävlingsambitioner inom CrossFit eller bara vill skapa en hållbar och balanserad hälsa – tar jag mig gärna an dig och ser till att du når de resultat som kan vara svåra att nå sig på egen hand.

Vi börjar alltid med en utvärdering där vi tillsammans går vi igenom din nuvarande situation samt var du vill komma. Här vill vi veta saker som:

Ju ärligare svar vi får fram samt ju bättre kommunikation vi har desto bättre kommer programmeringen hjälpa dig mot dina önskade mål.

I våra personliga träningsprogram kan du känna dig trygg i att dina behov, mål och förutsättningar tas hänsyn till. Du behöver absolut använda huvudet ibland men det mesta är serverat på ett silverfat åt dig. Nu ska vi ju inte glömma bort att du själv står för slitet, lyftandet av vikter och svettandet, men det vi menar är att du kan gå till träningen, läsa vad som står, utföra dagens pass och känna dig trygg i att du gjort tillräckligt för dagen.

INTRESSEANMÄLAN


INTRESSEANMÄLAN


VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm