tillsammans blir
ni starkare

friskvård framför sjukvård

Vi vet alla att kroppen stelnar till av flera timmar framför ett skrivbord och ryggen värker efter en lång dag med tunga lyft eller mindre ergonomiska ställningar för att kunna utföra diverse hantverksjobb. Vi vet att detta slitage även påverkar humör på arbetsplatsen, orken att leka med barn eller barnbarn på kvällar och helger samt möjligheten att utföra diverse vardagssysslor utan krämpor. Därför vill vi ge företag chansen att samla ihop sina anställda och på en timme per tillfälle förbättra förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö med bättre humör, ork och sammanhållning. 

Att träna regelbundet ökar energin i kroppen. Detta innebär färre sjukskrivningar och högre produktivitet – trivseln ökar, liksom kreativiteten. Mindre stress och lägre personalomsättning är några ytterligare fördelar. På de flesta företag påverkas arbetseffektivitet och kvalitén mycket positivt av regelbunden motion. Med andra ord orkar man uträtta mer under en vanlig arbetsdag samt även efter arbetsdagen tillsammans med vänner och familj.

Vi på CrossFit Norrort kan erbjuda dig och dina kollegor ett roligt sätt att skapa en bättre sammanhållning på och samtidigt ge er chansen att upptäcka CrossFit som träningsform. Träningen skräddarsys utifrån era behov, oavsett om det är att prova på CrossFit för första gången eller om det är att ha ett återkommande pass under en längre tid. Ni behöver varken vara i ”bra form” eller ha stora förkunskaper. Vi kan lova er att ni kommer att gå ifrån varje pass med en ny syn på vad ni är kapabla att klara av.

Det vi behöver veta från er är antalet deltagare samt om ni vill komma till oss eller om vi ska komma till er. Vår träningsform går att utöva var som helst och med vilken utrustning som helst. Vi kommer att göra allt för att ge er den bästa möjliga upplevelsen vi kan. Passen är som standard 60 min långa och coachen på plats lägger upp ett träningspass anpassat för just er, efter det vi kommit fram till genom kontakt innan ert bokade tillfälle.

A place to raise the bar and

your team spirit

PRIS PER PASS

1 650 kr

FÖRFRÅGAN

Skickas till: info@crossfitnorrort.se

PAKETPRIS

10 ggr  – 15 500 kr

20 ggr  – 30 500 kr

Offert lämnas gärna för större eller andra former av paket.

TIDER

Kontakta oss gärna för att diskutera ett upplägg som skulle passa just ert företag. Det kan vara allt ifrån stående pass veckovis, företagsavtal eller andra event.

VÄLKOMMEN

Kuskvägen 2
vid Häggviks handelsplats i Sollentuna

För besök kolla vårt schema. Du är varmt välkommen förbi de tider det är gruppklasser.
Övriga tider nås vi enkelt på telefon.

© CrossFit Norrort | Hemsida av DesignAd Stockholm